2013年2月24日星期日

hvorfor UGG Classic Short støvler land blå 5825 fungerer så bra

Den lyse og romslige hallen. Variety av bilen blendende, svært attraktive for øyet i toere og treere publikum rundt i bilen foran sin egen verdi spurte, ser."Mr. kniver, denne sykkelen, ser du den fargen du sier hva slags sort, som er den eneste av oss i Jiangsu og Zhejiang provinser biler stoppet også på messe over den svarte BMW bilen før kniven skal være sjefen gikk og uggs norge sa.

"Ah, ja, den" uggs nikket, siden sykkelen pickup lastebil inn i en haug med skrapmetall, produserte han ideen om å kjøpe en bil, begynner bare ønsker å kjøpe to eller tre hundretusen Buick eller Hiromoto ble, men så tenkte jeg: Hvorfor gjør vi forurettet selv, rett og slett kjøpe et godt poeng beregninger bil han vet svært begrenset, bare lytte til hva andre sier, kjører en BMW, sit Benz, Mercedes-Benz er brakt til å sitte absolutt driver, absolutt ikke egnet for dem. ugg beslutningen om å kjøpe en BMW bil.

Og etter billige uggs diskusjon, bestemte seg for å kjøpe en BMW sport utility vehicle, ugg enig, deretter slått en lang tid å finne ut telefonen til salgssjef salgssjef i BMW sist skjedde å møte spille for å ringe til denne dag, men bare tre dager tid.Den opprinnelige kniv ønsker å å trykke, ugg bare få Porsche Cayenne spille, han bare så i et magasin bare, men ugg hørte ikke på ham, men valgte BMW, kanskje underbevisst godt hjerte tror BMW Wei Lin foran åpne for å la henne se på ideen om det.

没有评论:

发表评论