2013年9月12日星期四

www.shoxskobe.com billige nike shox rdg171

Noen mennesker har gjort relativt populær investering og spekulativ tolkning, la markedet nykommere vet forskjellen mellom investeringer og spekulasjoner, som utdanning ansikt kviser gå en liten gutt vet at kjærlighet og ** er forskjellige nike shox så vanskelig, selv om gutten snublet vet to er forskjellige, men likevel fortsette å gjøre nike sko norge nike sko opprinnelig ønsket å gjøre. Vanligvis satt på markedet etter kjøpsadferd holdt lenger kalt investeringer, mens de kortsiktige besøkende kalles spekulasjon. Investorer og spekulativ forskjellen er at investorene optimistiske om potensialet i aksjen, som langsiktig investering, kan du dra nytte av både høy kast, og vi kunne nyte den årlige utbytte, utbytte, men ikke høyt, men stabilt og varig.

Men i umiddelbar suksess, drevet av spekulative investorer ser ned på den ene siden, er at nike free storfe opprinnelse, mens den andre hånden, kunne de ikke hjelpe kortsiktige fristelser, bevisstløs etter hvert blant de spekulative atmosfære. Faktisk, enten svart eller hvit, fange mus er en god katt. Investeringer og spekulasjon i samsvar med prinsippene for biologisk symbiose, i tråd med fysikken, det samme trykket, er arealenhet større, jo mindre press. Med andre ord, kan markedet spekulasjoner moderat engasjement ikke bli handlet ut av skyggen, for å unngå bakevje, slik at markedsmekanismer for å bedre treffe regulerende rolle.

Men nike sko det er en veldig viktig ting til felles, er at mye informasjon å lese, er flittig investorer. Etter en grundig analyse på forhånd å beregne fordeler og ulemper før skudd, men ikke rush ting positivt, gjorde en gang skudd ikke treffer forståelse av kampen. Dette indikerer at hvis nike sko ønsker noe i markedet, må investeringer og spekulasjoner har en dypere forståelse, så for å forstå de mest grunnleggende veien videre. Så akkurat det er en investering? Kjent som far av verdipapirer til investorer Grahams definisjon, og kanskje være nyttig for alle.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论