2013年9月2日星期一

www.shoxskove.com nike shox lhh116

I øyeblikket hersker det nordamerikanske slagmarken krig,nike free run, den japanske og den amerikanske spille exhilaration, men USA, tross alt, lokal virksomhet, er tilbudet svært praktisk, men i en kontinuerlig kamp, mange rekrutter blir veteraner, men også av rookie ble sjef mester taktiker, slagmarken situasjonen er ikke bidrar til den japanske begynte å endre seg. I dette tilfellet ishiharakanji igjen leverte den første batch av ti nordamerikanske delingen av forsterkninger, mens fjernet fra slagmarken til Kina divisjon utplasserte femten divisjoner, sendes til Sør-Amerika, Sør-Amerika, kjempe for kontroll ressurser, nær den viktigste slagmarken i Nord-Amerika, den nærmeste til å etablere materielle produksjon baser, en i Sør- Amerika for å fullstendig avskåret amerikanske olje, malm, korn og gummi forsyning, de andre kidnappede innfødte til å opprette Pacific Co- Prosperity Sphere, med den japanske kjemper sammen.

Imidlertid har Vladivostok et komplett forsvarssystem,nike free, siden begynnelsen av 1990-tallet inntil for få år siden, Russland og Sovjetunionen gjentatte ganger forsterker Vladivostok forsvar, totalt to Shiyu Zuo fort, fort og andre forsvars- anlegg, selv tre år etter japansk tøylesløst ødelagt, men etter fire år med restaurering, har disse gruppene blitt utgangspunktet restaurert festning funksjoner. Keiser Hirohito tilbakeholdne med å gi opp slike gode naturlige forsvar til land, og bringer en direkte konsekvens av ishiharakanji bestilt den japanske førtiandre divisjon og Manchukuo Army Stick motstand.

Den dagen 15:00 skarp,nike shox, en ramme B1, B2, B3, B4 bombefly A28, A29, GII jagerfly og Q1, nike Q2 under dekke av angrepsfly, fløy mot Vladivostok. B1 første bølgen av bombefly kom kvart over tre falt de i stor høyde intensive bomber overalt i hele byen kom voldsom eksplosjon. For de som ligger i den sørlige halvøya av den japanske ledende Amur blokkerer posisjoner og festning, etter den andre bølgen av bombefly kom b2 deal, mye napalm, hvitt fosfor bomber, den japanske forsvaret pakket inn i flammene.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论