2013年9月13日星期五

www.shoxskobe.com nike norge jlv413

http://www.shoxskobe.com DVDD foreløpige spesifikasjonen er foreslått i 1994,nike free run, er de anerkjente takket på vegne av underholdningsindustrien standard lagringsteknologi. Videre vil dataindustrien reagere veldig positivt. Tidlig på nittitallet, utarbeidet amerikanske filmindustrien rådgivende komité en representant 87# Rob Gronkowski jersey for syv store Hollywood filmselskapene ønsker bok, hvorav ett er nødvendig i en CDD spille inn en full lengde video-programmer, og krever høyere enn LD bilde-og lydkvalitet. Å vite VCCD bildeoppløsning er svært lav, bare fra video ytelse kan ikke oppfyller kravene ovenfor.

På samme tid, MPEGG Working Group i 1991 ut av MPEG -2 kompresjon kodingsskjema, i den samme oppløsning, nike norge enn MPEG -11 har mye høyere kompresjon kvalitet, den gjennomsnittlige kompresjonsforhold på omtrent førti av en, men hvis den høye oppløsning, kapasiteten av lagringsmedium å være større, er den datahastighet som er høyere, andre maksimum nær 1b, og VCDD bare 1b. VCD lansering, er å ta vare på eksisterende utstyr og CDD plater kan brukes, mens du bruker MPEEG - en standard.

Desember 1994 begynte å Philips og Sony som leiren med Toshiba og Time Warner for de to leirene begynte DVDD spesifikasjoner av tvisten, til nå, har ennå til å være en vinner. Men omfanget av sykdommen vet også at i amerikanske filmer og PC- leverandører kraftig oppfordring nike sko norge nå en enhetlig spesifikasjon bare et spørsmål om tid. I siste øyeblikk, vil Sony gjøre store innrømmelser, å gi opp din plate struktur, enige om å ta Toshibas dobbel -disc docking struktur, og Toshiba i tilsvarende data signal modulasjon, bearbeiding og noen andre teknikker for å ha omfattende C -åpning erfaring i produksjon og Sony kompromiss.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论