2013年9月9日星期一

www.shoxskove.com nike shox norge cox365

Men tempoet i veksten longchamp har vært virkningen av manglende midler. Resultatene har vært dårlig. Når det gjelder provinsen selskaper med statlig eierandel er også svært komplisert. System foreldet og bakover teknologi er begrensende økonomiske utviklingen i den sørlige provinsen flaskehalsen. Fra den sørlige provinsen i det sentrale Kina. Vi må kraftig fremme institusjonell og teknologisk innovasjon. I systemet, innovasjon. Først er det nødvendig å fremskynde etableringen av moderne bedrift og perfekt. Næringslivet å virkelig bli selvfinansierende siden siden nike shox dame nike shox nike shox utvikle selvbeherskelse av økonomisk enhet for å aktivere industrien kreativitet.

billige nike shox,Høres markedsmekanismen. Peke pleie håret kapital på kvalifisert arbeidskraft og andre faktor markeder. Markedet allokering av ressurser å spille en grunnleggende rolle. Gi drivkraft for økonomisk utvikling. Kraft fremme teknologisk innovasjon. Er å kontinuerlig forbedre sin egen evne til å innovere. Akselerere vitenskapelige og teknologiske prestasjoner i enheter. Teknologisk innovasjon for å fremme økonomisk utvikling. Men i disse aspektene. Sørlige provinsen statseide art vann ;. Produktteknologien innhold er ikke høy. Vitenskapelig og teknologisk kapasitet er svak. Generell mangel på uavhengig utvikling av innovative teknologier.

Oppnå høyteknologiske og tradisjonelle næringer pode. Den sørlige provinsen,nike shox, sto for en stor andel av vevet gull maskineri industrien utvikling for å oppnå teknologiske gjennombrudd. Det andre problemet er å stole på vitenskapelige og teknologiske utvikling. Ressurskrevende behandling av produkter. Øke sin verdiskaping. Det tredje problemet er å ta tiden innføring av teknologi. For å eliminere absorbere innovasjon. Sterke vitenskapelige og teknologiske bedrifter i provinsen egen innovasjon. Noen bedrifter kan gjøre store sprang. Bli en internasjonalt kjente bedrifter og etter hvert dannet de åpenbare fordelene med high- tech high- tech industri.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论